Presentació vídeo AIGUABARREIG i exposició temporal SENY

El proper dissabte, 7 de juny, a les 8 del vespre tindrà lloc al Museu de l'Anxova i de la Sal de la presentació del treball realitzat per Antoni Martí i Vinagreta produccions, AIGUABARREIG.

Videoplay i Vinagreta, després de dedicar-se bàsicament al documental amb alguna petita incursió en el món de la ficció, aposten, aquesta vegada, per coproduir un treball diferent. 

D’una lenta gestació de dos anys neix AIGUABARREIG d’Antoni Martí, una proposta audiovisual que parteix del poeta i del poema per crear una vintena de peces d’un a tres minuts que toquen els sentits i els sentiments de la mateixa manera que ho fa la literatura. Amb una treballada selecció d’imatges i sons, Antoni Martí, ens acosta petits fets quotidians que sovint ens passen per alt, perquè hi aturem la mirada i els sentits. Un viatge vestit de sensacions que aconsegueix harmonitzar la Marina Yxart amb l’acurat disseny i edició de cada peça.

Tot seguit, hi haurà la inauguració de l'exposició SENY, de l'artista visual Ivana Larrosa, que reflexiona sobre els oficis artesanals.