CONFERÈNCIES I VISITES DEL CENTRE D'ESTUDIS ESCALENCS


VISITA A LES TORRES DE PEDRÓ I MONTGÓ

El dissabte 6 d'abril, dins el marc de les IV Jornades del Centre d'Estudis Escalencs, unes quinze persones vàrem visitar les torres del Pedró i de Montgó, acompanyats de Lurdes Boix, directora del Museu i Miquel D. Piñero, president del Centre d'Estudis Escalencs.

La conferència del dia abans: Les guerres carlines a l'Escala, a càrrec de l'historiador Jordi Gallegos, va aplegar un nombrós públic (68 persones).També va tenir lloc la presentació del Full d'Història Local núm 101.

VISITA AL POBLAT IBÈRIC DEL MAS CASTELLAR DE PONTÓS

El dissabte 13 d'abril, dins el marc de les IV Jornades del Centre d'Estudis Escalencs, una vintena de persones vàrem visitar el Poblat Ibèric del Mas Castellar de Pontós, de la mà de dos guies excepcionals, Ramon Buxó, director del MAC-Girona i Enriqueta Pons, arqueòloga. El dia va ser esplèndid. Us adjuntem algunes fotografies que il.lustren la magnífica visita.

La conferència del dia abans: Els orígens de l'agricultura a l'Empordà, impartida per Ramon Buxó, va atraure un nombrós públic (47 persones) de tots els àmbits.